BENEFICIS DE LA CERVESA

 

Segons fonts i estudis realitzats per: 
Karolinska Institute de Suècia, l’Escola de Medicina de l’Wake Forest Baptis Medical Centre a Estats Units, International Journal of Endocrinology, l’German Cancer Research Centre, Fondazione di Ricerca i Cura a Itàlia, Universitat de Loyola a Chicago, Revista d’Agricultura i Química Alimentària, Revista clínica de la Societat Americana de Nefrologia, Associació Americana del Cor.

PRENDRE CERVESA PREVÉ LA DEPRESSIÓ

Les persones que no estan acostumades a prendre cervesa reporten fins a un 70 % més de possibilitats de tenir un estat d’ànim negatiu o baix. El consum de cervesa produeix els mateixos canvis neuronals que algunes drogues usades per tractar la depressió.

AJUDA A ENFORTIR ELS OSSOS

El consum moderat d’alcohol augmenta la densitat en els ossos, però només si aquest alcohol és vi negre o cervesa, el que significa que no és alcohol, sinó la resta dels ingredients utilitzats en la seva preparació el que ajuda.

PRENDRE CERVESA AJUDA A PREVENIR EL CÀNCER

Els àcids que es troben en els llúpols de la cervesa redueixen el risc de patir càncer de pròstata. El xanthohumol és el que ajuda a bloquejar la reacció química que causa el càncer.

AJUDA A ENFORTIR EL COR

La cervesa té beneficis per a la salut del cor. L’estudi diu que el consum redueix el risc de patir malalties cardíaques fins a un 31%, però amb moderació.

PREVÉ L’ALZHEIMER

Les persones que consumeixen cervesa amb moderació tenen 23% menys possibilitats de desenvolupar Alzheimer i demència comparat amb els que no la consumeixen. La cervesa ajuda a protegir el cervell dels compostos que suposadament causen el deteriorament cognitiu.

LA CERVESA ÉS MÉS NUTRITIVA QUE ALTRES BEGUDES ALCOHÒLIQUES

Es parla molt de l’abundància d’antioxidants en el vi, però La cervesa té la mateixa quantitat d’antioxidants que el vi. La cervesa també és més alta que el vi en proteïnes i vitamina B i la cervesa conté ferro, calci, fosfats i fins i tot fibra.

AJUDA A PREVENIR ELS CÀLCULS RENALS

Beure cervesa podria ajudar a reduir el risc de desenvolupar pedres al ronyó. Una quantitat moderada redueix el risc de desenvolupar un càlcul en un 41 per cent.

REDUEIX EL COLESTEROL DOLENT

La fibra soluble de la cervesa pot ajudar a reduir el LDL o colesterol «dolent». Augmentar el consum de fibra soluble té nombrosos beneficis per a la salut, incloent-hi la promoció de nivells saludables de sucre i colesterol a la sang.

AJUDA A REDUIR L’ESTRÈS

Dues copes de cervesa al dia, poden reduir l’estrès o l’ansietat relacionats amb el treball.

ARTICLES QUE CORROBOREN ELS BENEFICIS DE LA CERVESA

“La cerveza baja en alcohol es una gran oportunidad”

“¿Cuál es la cerveza más natural?”

«Beer and nutrients» BEER AND HEALTH
 

“Los tipos de cerveza con menos calorías que puedes encontrar en España”

«Los expertos recomiendan a los deportistas que beban cerveza» El Pais

«La cerveza en el deporte» Mundo Cerveza