Projecte Cuidem els Grans

LA FUNDACIÓ LOTUS

La Fundació Lotus és una organització sense ànim de lucre operativa des de 1999, i té la missió de promoure el benestar social a través de l’acció social, l’educació i el voluntariat. La Fundació té diferents projectes socials enfocats a sectors de la societat més desafavorits com són malalts oncològics, gent gran necessitada, nens en risc d’exclusió social i medi ambient.

Una de les tasques més importants a la Fundació és donar l’oportunitat de participar en l’alleugeriment del patiment dels altres, inspirar, motivar, dinamitzar, donar suport, educar i guarir.

Va ser fundada el 1999 als EUA de la mà de David Urgeles. Allà s’hi van començar els primers projectes socials a presons.

Després va moure la seva seu a Mataró, Barcelona, des d’on es dirigeixen els projectes de la Fundació. Projectes en funcionament actualment: 

  • Projecte Lleure i Deures: suport a nens en risc d’exclusió social
  • Projecte Rem: suport a adolescents en risc d’exclusió. Pràctica de rem per potenciar el treball en equip
  • Projecte Cuidem els Grans: companyia a gent gran que es troba sola
  • Projecte Oncològic: classes gratuïtes per a persones en tractament contra el càncer
  • Projecte 9Bosc: neteja de boscos

PROJECTE LLEURE I DEURES

PROJECTE REM
PROJECTE ONCOLÒGIC

PROJECTE CUIDEM ELS GRANS

PROJECTE 9BOSC

El Drac és un braç més de la Fundació Lotus per generar recursos i que els projectes socials, puguin sobreviure a aquest moment.

A banda d’El Drac, la Fundació compte amb una escola de yoga situada a Mataró, una web de yoga online i una escola i grup de Taiko.

LA FUNDACIÓ LOTUS

WEB DE YOGA ONLINE

ESCOLA DE YOGA

GRUP I ESCOLA DE TAIKO